

## **Board of Governors Meeting**

Monday, June 6, 2022 4:00 pm – 7:55 pm Innovation Studio

## **AGENDA**

| Topic  | Action       | Lead       |          | Time                       |  |  |
|--|--------------|------------|----------|----------------------------|--|--|
| 1. OPENING   |              |            |          |                            |  |  |
| 1.1 Board Introductions/Recognition  | Discussion   | C. Madra   |          | 4:00 – 4:30 pm             |  |  |
| 1.2 Quorum   | Confirmation |            |          | (30 min)                   |  |  |
| 1.3 Call to Order  | Action       |            |          |                            |  |  |
| 1.4 Conflict of Interest & Confidentiality if applicable   | Declaration  |            |          |                            |  |  |
| 1.5 Optional In-Camera Session (Chair's Discretion)  | Discussion   |            |          |                            |  |  |
| 2. APPROVAL OF AGENDA  |              |            |          |                            |  |  |
| 2.1 Agenda – June 6, 2022  | Approval     |            |          |                            |  |  |
| 3. APPROVAL OF CONSENT AGENDA  |              |            |          |                            |  |  |
| 3.1 Minutes of March 7, 2022 3.2 Minutes of April 20, 2022 3.3 Minutes of May 16, 2022 3.4 Minutes of May 27, 2022 3.5 Financial Report & Q3 Forecast 3.6 Action Register 3.7 Directors' and Officers' Insurance 3.8 Academic Council Report 3.9 Human Resources Committee Workplan 3.10 Governance Committee Workplan 3.11 Finance & Audit Committee Workplan | Approval     | C. Madra   | ٧        | 4:30 – 4:35 pm<br>(5 min)  |  |  |
| 4. STRATEGY, CULTURE, EDUCATION AND DECISIONS 4:35 pm  |              |            |          |                            |  |  |
| 4.1 Environment, Social, Governance (ESG)  | Discussion   | C. McNary  | <b>√</b> | 4:35 – 5:55 pm<br>(80 min) |  |  |
| 4.2 Students' Association of NorQuest College (SANQC) Presentation 4.2.1 SANQC 2021 Audited Financial Statements   | Discussion   | C. Sawaryn | <b>√</b> | 5:55 – 6:15 pm<br>(20 min) |  |  |
| BREAK (30 minutes)   |              |            |          | 6:15 – 6:45 pm             |  |  |
| 5. REPORTS   |              |            |          |                            |  |  |

This agenda and any corresponding attachments are transitory records. The Board Office is the official copy holder for files of the Board of Governors and their standing committees. Members are to destroy all printed and downloaded digital copies following the meeting.



| 5.1 CEO Report   | Discussion/ | C. Campbell  | ✓ | 6:45 – 7:00 pm                               |
|--|-------------|--------------|---|--|
| 5.1.1 President & CEO Written Report                   | Approval    | ·            |   | (15 min)                                     |
| 5.1.2 2022-2025 Business Plan                          |             |              |   |  |
| 5.1.3 NorQuest by the Numbers                          |             |              |   |  |
| 5.2 Human Resources Committee Report                   | Discussion/ | T. Naqvi-    | ✓ | 7:00 – 7:05 pm                               |
| 5.2.1 360 Assessment Survey Leadership Competencies    | Approval    | Rota         |   | (5 min)                                      |
| Review   |             |              |   |  |
| 5.3 Governance Committee Report                        | Discussion/ | J. Cleall    | ✓ | 7:05 – 7:15 pm                               |
| 5.3.1 Board Procedure 1.4 Conflict of Interest         | Approval    |              |   | (10 min)                                     |
| 5.3.2 Mandate & Roles Document                         |             |              |   |  |
| 5.3.3 Board of Governors Annual Retreat                |             |              |   |  |
| 5.3.4 Board Evaluations                                |             |              |   |  |
| 5.4 Finance & Audit Committee Report                   | Discussion/ | C. Lavin     | ✓ | 7:15 – 7:25 pm                               |
| 5.4.1 Strategic Risk Register Report                   | Approval    |              |   | (10 min)                                     |
| 5.5 Teaching & Research Continuing Care Centre (TRCCC) | Discussion/ | B. Pickering |   | 7:25 – 7:35 pm                               |
| Committee Report                                       | Approval    |              |   | (10 min)                                     |
| 5.6 Board Chair Report                                 | Discussion  | C. Madra     | ✓ | 7:35 – 7:40 pm                               |
|  |             |              |   | (5 min)                                      |
| 6. IN CAMERA SESSIONS                                  |             |              |   | 7:40 pm                                      |
| 6.1 In camera session – with Management                | Discussion  | C. Madra     |   | 7:40 – 7:50 pm                               |
|  |             |              |   | (10 min)                                     |
| 6.2 In camera session – without Management             | Discussion  | C. Madra     |   | 7:50 – 7:55 pm                               |
|  |             |              |   | (5 min)                                      |
| 7. CONCLUSION  |             |              |   |  |
| 7.3 Adjournment  | Action      |              |   | 7:55 pm                                      |
|  |             | 1            |   | <u>.                                    </u> |

Distribution:

**Brad Pickering** 

Carla Madra
Carolyn Campbell

Chris Lavin

Dan Hugo

Jennifer Cleall Jenny Adams

Joette Decore

Leslie Sayer Maria Bavaro

Megan Schwann

Mike Bacchus Navjot Kaur

Philomina Okeke-Ihejirika

Supriya James Tarandeep Kaur Tina Naqvi-Rota Guests:

Delores Cardinal Carmen McNary Cherie Sawaryn Tibetha Kemble

**Resources**:

Brad Arkison
David Middagh
Jill Matthew
Laurel Evans
Marian Gayed
Norma Schneider
Wanda Winsor

This agenda and any corresponding attachments are transitory records. The Board Office is the official copy holder for files of the Board of Governors and their standing committees. Members are to destroy all printed and downloaded digital copies following the meeting.